ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό καρότα
1 Κιλό ζάχαρη
1/2 Ποτήρι νερού μέλι
Χυμό από 1 λεμόνι
2 βανίλιες
1 Ποτήρι νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό καρότα
1 Κιλό ζάχαρη
1/2 Ποτήρι νερού μέλι
Χυμό από 1 λεμόνι
2 βανίλιες
1 Ποτήρι νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τα καρότα και τα στραγγίζουμε πολύ καλά. Τα βάζουμε σε κατσαρόλα με το νερό και τα βράζουμε για 5 λεπτά.
- Ρίχνουμε τη ζάχαρη και τα βράζουμε σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να δέσει το σιρόπι.
- Κατεβάζουμε από τη φωτιά ρίχνουμε τη βανίλια και το χυμό λεμονιού.
- Προαιρετικά μπορούμε να βάλουμε και αμύγδαλα τα οποία έχουμε βάλει στο φούρνο για λίγο να πάρουν χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: