ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
1 Κουταλιά της σούπας μουστάρδα
2 Κουταλιές της σούπας κέτσαπ
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
1 Ποτήρι κρασιού κρασί
1 Κουταλάκι του γλυκού πολτό σκόρδου
2 Πιπεριές ψιλοκομμένες
Αλάτι
Μπούκοβο
Πάπρικα
1 Πρέζα κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
1 Κουταλιά της σούπας μουστάρδα
2 Κουταλιές της σούπας κέτσαπ
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
1 Ποτήρι κρασιού κρασί
1 Κουταλάκι του γλυκού πολτό σκόρδου
2 Πιπεριές ψιλοκομμένες
Αλάτι
Μπούκοβο
Πάπρικα
1 Πρέζα κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι το πολτό σκόρδου και τις πιπεριές. Βάζουμε και το κρέας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να πάρει χρώμα. Σβήνουμε με το κρασί και συμπληρώνουμε τα υπόλοιπα υλικά. Σκεπάζουμε τη κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 1 ώρα και 15 λεπτά.
- Συνοδεύουμε με μακαρόνια ή πουρέ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: