ΥΛΙΚΑ
2 Καρότα κομμένα σε μπαστουνάκια
2 Κλωνάρια σέλερι κομμένα σε μπαστουνάκια
Ελαιόλαδο
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού λευκό κρασί
Λίγο άνηθο
Λίγο μαϊντανό
Αλάτι
Πιπέρι
Ελάχιστο χυμό λεμονιού
4 Φιλέτα σολομού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σ ένα τηγάνι στρώνουμε τα λαχανικά τα ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και τα σκεπάζουμε. Τα αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά. Προσθέτουμε το κρασί και σιγοβράζουμε μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά. ΄
- Ψήνουμε για λίγο τα φιλέτα του ψαριού στο γκριλ για να πάρουμε χρώμα 5 λεπτά από κάθε πλευρά είναι αρκετά. Τα στρώνουμε επάνω στα λαχανικά. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τον άνηθο και τον μαϊντανό.
- Τα αφήνουμε για 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά ραντίζουμε με λίγο χυμό λεμονιού και το φαγητό μας είναι έτοιμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: