ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό λάχανο ψιλοκομμένο
1/2 Κιλό λάχανο κόκκινο ψιλοκομμένο
1 Ξινόμηλο τριμμένο
1 Ρόδι
4 Κουταλιές σταφίδα μαύρη
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού κουκουνάρι καβουρδισμένο
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
3 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
Χυμό από μισό πορτοκάλι
1 Κουταλάκι γλυκού μουστάρδα
1 Κουταλάκι γλυκού μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1/2 Κιλό λάχανο ψιλοκομμένο
1/2 Κιλό λάχανο κόκκινο ψιλοκομμένο
1 Ξινόμηλο τριμμένο
1 Ρόδι
4 Κουταλιές σταφίδα μαύρη
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού κουκουνάρι καβουρδισμένο
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
3 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
Χυμό από μισό πορτοκάλι
1 Κουταλάκι γλυκού μουστάρδα
1 Κουταλάκι γλυκού μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μια σαλατιέρα βάζουμε τα δύο είδη λάχανου, το ξινόμηλο και τα σποράκια του ροδιού, τα κουκουνάρια, τη σταφίδα και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Χτυπάμε στο μπλέντερ τα υλικά για τη σος και περιχύνουμε τη σαλάτα.
- Ανακατεύουμε και σερβίρουμε αφού έχουμε αλατίσει τη σαλάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: