Κυριακή 24 Μαΐου 2015

ΦΡΙΤΑΤΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΥΛΙΚΑ
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
5-6 Φουντίτσες μπρόκολο
1 Καρότο σε φέτες
1 Πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
6 Αβγά
15 Γαρίδες καθαρισμένες
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο βασιλικό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε το μπρόκολο σε καυτό αλατισμένο νερό για 5 λεπτά να μαλακώσει.
  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σ ένα βαθύ μεγάλο τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια, την πιπεριά, το μπρόκολο, το καρότο και τις γαρίδες να μαλακώσουν και ν αρχίσουν να παίρνουν χρώμα. Χτυπάμε σ ένα μπολ τα αβγά με το βασιλικό αλάτι και πιπέρι.
  • Ρίχνουμε τα αβγά στο σκεύος και ανακατεύουμε καλά να ενωθούν με τα υπόλοιπα υλικά. Ψήνουμε μέχρι να σφίξει το μείγμα και βάζουμε το σκεύος για 5 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς στις αντιστάσεις. Το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά και σερβίρουμε.
  • Εάν θέλουμε πριν το βάλουμε στο φούρνο μπορούμε να ρίξουμε κάποιο τριμμένο τυρί της αρεσκείας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: