ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ταλιατέλες
150γρ. Αρακάς
150γρ. Σπανάκι χοντροκομμένο
1 Κουταλιά πολτό σκόρδου
1 Κύβο ζωμό λαχανικών
1 Φλιτζάνι νερό
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Παρμεζάνα τριμμένη
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Ταλιατέλες
150γρ. Αρακάς
150γρ. Σπανάκι χοντροκομμένο
1 Κουταλιά πολτό σκόρδου
1 Κύβο ζωμό λαχανικών
1 Φλιτζάνι νερό
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Παρμεζάνα τριμμένη
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Σε βαθύ τηγάνι σοτάρουμε με το ελαιόλαδο το πολτό του σκόρδου, το σπανάκι και τον αρακά.
- Προσθέτουμε τον κύβο και το νερό και το αφήνουμε να σιγοβράσει.
- Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα ρίχνουμε στο τηγάνι και ανακατεύουμε. Πασπαλίζουμε με τη παρμεζάνα και τη ρίγανη και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε διακοσμώντας το πιάτο με φυλλαράκια μαϊντανού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: