Σάββατο 16 Μαΐου 2015

ΚΑΓΙΑΝΑΣ

ΥΛΙΚΑ
5 Αβγά
2 Ντομάτες ψιλοκομμένες
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Ελαιόλαδο
1 Κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
3 Κουταλιές σούπας γάλα
1 Κρεμμύδι σε ροδέλες
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε την πιπεριά να σοταριστεί και να μαλακώσει. Προσθέτουμε το πολτό σκόρδου, συνεχίζουμε το σοτάρισμα και ρίχνουμε τις ντομάτες. Αλατοπιπερώνουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και περιμένουμε να σωθούν τα υγρά. 
  • Χτυπάμε ελαφρά τα αβγά σε ένα μπολ. Τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι και ανακατεύουμε συνεχώς, με ξύλινη κουτάλα, να γίνουν ένα με τη σάλτσα ντομάτας. Μόλις πήξουν ελαφρά, αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά για να μη στεγνώσει το φαγητό. Ρίχνουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι και λίγα φύλλα φρέσκια ρίγανη και σερβίρουμε με ροδέλες κρεμμυδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: