ΥΛΙΚΑ
4 Πράσα
2 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι κόκκινο
Λίγο νερό
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Πράσα
2 Αβγά
Αλάτι
Πιπέρι κόκκινο
Λίγο νερό
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τα πράσα σε ροδέλες. Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με λίγο νερό για να μαραθούν, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και τ αφήνουμε για 15 λεπτά. Μετά προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και λίγο νερό ακόμη ζεστό και τ αφήνουμε άλλα 5 λεπτά.
- Βάζουμε τα αβγά "μάτια" στο φαγητό, ρίχνουμε το λάδι, αλατοπιπερώνουμε και πάλι και περιμένουμε 5 λεπτά μέχρι να γίνουν και τ αβγά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: