ΥΛΙΚΑ
4 Αβγά
4 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
200γρ. Ντοματίνια κομμένα στη μέση
150γρ. Μανιτάρια κομμένα σε φέτες
Λίγα φύλλα ρόκας
Θυμάρι
4 Κουταλιές σούπας νερό
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Αβγά
4 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
200γρ. Ντοματίνια κομμένα στη μέση
150γρ. Μανιτάρια κομμένα σε φέτες
Λίγα φύλλα ρόκας
Θυμάρι
4 Κουταλιές σούπας νερό
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το μισό λάδι και σοτάρουμε τα ντοματίνια και τα μανιτάρια. Τα βγάζουμε από το τηγάνι τα πασπαλίζουμε με το θυμάρι και προσθέτουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο στο τηγάνι.
- Χτυπάμε τους κρόκους με το νερό μέχρι ν ασπρίσει το μείγμα. Χτυπάμε τ ασπράδια μέχρι να γίνουν μια σφιχτή μαρέγκα. Αναμειγνύουμε τη μαρέγκα με τους κρόκους και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Σερβίρουμε στο πιάτο και τη γεμίζουμε με τα λαχανικά.
- Συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: