Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μανιτάρια λευκά
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Θυμάρι
Δεδρολίβανο
4 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
2 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Διαλέγουμε μικρά μανιτάρια, τα σκουπίζουμε με βρεγμένο πανί και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και τα βαλσάμικο, προσθέτουμε τη μουστάρδα, το πολτό σκόρδου και τα μυρωδικά. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά.
  • Περνάμε τα μανιτάρια σε σουβλάκια και τα ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου ή στα κάρβουνα για 20 λεπτά περίπου, να ξεροψηθούν τα μανιτάρια γύρω γύρω. 
  • Ραντίζουμε με χυμό λεμονιού και σερβίρουμε.
  • Η φωτογραφία της συνταγής είναι από το site newsnow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: