Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό κολοκυθάκια
5 Αβγά
Λίγο γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
Γκούντα τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε τα κολοκυθάκια, τα κόβουμε σε ροδέλες και τα αλατοπιπερώνουμε. Παίρνουμε ένα βαθύ βάζουμε λάδι και το αφήνουμε να κάψει. Ρίχνουμε τα κολοκυθάκια και τα αφήνουμε να ροδοκοκκινίσουν ενώ τα γυρνάμε σταδιακά. Εν τω μεταξύ χτυπάμε και τα αβγά με λίγο γάλα να είναι έτοιμα και τ αλατοπιπερώνουμε. Μόλις είναι έτοιμα τα βγάζουμε, αφαιρούμε το λάδι από το τηγάνι και τα ξαναρίχνουμε μέσα. Τα στρώνουμε ομοιόμορφα στο τηγάνι και ρίχνουμε τ αβγά.
  • Τα αφήνουμε να ψηθούν από τη μία μεριά τα γυρνάμε με προσοχή και από την άλλη . Το πατάμε ελαφρά με μια κουτάλα για να ψηθεί καλά και από μέσα το αβγό και το ξαναγυρνάμε άλλη μια φορά. Τώρα μπορούμε να ρίξουμε από πάνω το τριμμένο τυρί.
  • Σερβίρουμε την ομελέτα ζεστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: