Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΛΑΧΑΝΑΣΟΛΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝΟ

ΥΛΙΚΑ
1/2 Κιλό λάχανο ψιλοκομμένο
2 Κονσέρβες τόνο σε νερό
3 Κλωνάρια σέλερι ψιλοκομμένο
3 Φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
3 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1/2 Φλιτζάνι σποράκια από ρόδι
Χυμός από 1 λεμόνι
1 Κουταλιά σούπας μαγιονέζα
3 Κουταλιές σούπας γιαούρτι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μία σαλατιέρα βάζουμε τον τόνο, το σέλερι, το ρόδι, το κρεμμύδι και το λάχανο. Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, τη μαγιονέζα και το γιαούρτι.
  • Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε και βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για τουλάχιστον 20 λεπτά πριν σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: