ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό κουνουπίδι καθαρισμένο και χωρισμένο σε μπουκετάκια
1 Μπουκάλι μπίρα
1 Κουταλιά σούπας πάπρικα καυτερή
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλεύρι
Λάδι για το τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό κουνουπίδι καθαρισμένο και χωρισμένο σε μπουκετάκια
1 Μπουκάλι μπίρα
1 Κουταλιά σούπας πάπρικα καυτερή
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αλεύρι
Λάδι για το τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ετοιμάζουμε το χυλό: Σ ένα μπολ ρίχνουμε τη μπίρα, την πάπρικα αλάτι και αλεύρι τόσο ώστε να φτιάξουμε ένα κουρκούτι.
- Βουτάμε κάθε μπουκετάκι στο χυλό και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσει. Αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσει καλά.
- Μπορούμε να συνοδεύσουμε με μία δροσερή σος γιαουρτιού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: