Κυριακή 8 Μαΐου 2022

ΦΑΡΦΑΛΕ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΚΟΛΟ

 ΥΛΙΚΑ

  • 500γρ. Φαρφάλε
  • 600γρ. Κοτόπουλο φιλέτο βρασμένο και κομμένο σε κυβάκια
  • 250γρ. Μπρόκολο βρασμένο
  • 150γρ. Μπλε τυρί κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 200ml. Κρέμα γάλακτος
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε.
  • Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά και το μπρόκολο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το μπρόκολο, την κρέμα γάλακτος και το τυρί και ανακατεύουμε καλά. 
  • Πασπαλίζουμε με πιπέρι, ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: