- 500γρ. Φαρφάλε
- 600γρ. Κοτόπουλο φιλέτο βρασμένο και κομμένο σε κυβάκια
- 250γρ. Μπρόκολο βρασμένο
- 150γρ. Μπλε τυρί κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 200ml. Κρέμα γάλακτος
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε.
- Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά και το μπρόκολο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το μπρόκολο, την κρέμα γάλακτος και το τυρί και ανακατεύουμε καλά.
- Πασπαλίζουμε με πιπέρι, ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: