- 4 Αβγά
- 6 Φέτες παστουρμά
- 1 Ντομάτα κομμένη σε φέτες
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τον παστουρμά και την ντομάτα και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά. Βάζουμε τα αβγά με προσοχή, αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά ακόμη ανάλογα με το πόσο σφιχτά θέλουμε τα αβγά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: