Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

 ΥΛΙΚΑ

  • 600γρ. Κοτόπουλο φιλέτο κομμένο σε μπουκιές
  • Ελαιόλαδο
  • Σκόρδο σε σκόνη
  • 250γρ. Λευκά μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 3 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
  • 1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
  • 200ml. Κρέμα γάλακτος
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο να ροδίσει καλά.
  • Ρίχνουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί.
  • Βάζουμε τα υπόλοιπα και λίγο νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 30 λεπτά.
  • Συνοδεύουμε με ζυμαρικά ή ρύζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: