- 500γρ. Μύδια ψίχα
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1/2 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 Φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
- 1 Φλιτζάνι τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
- 150ml. Μπίρα
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ξεπλένουμε τα μύδια και τα στραγγίζουμε καλά. Τα βάζουμε σε μπολ προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
- Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι, παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις τηγανίζουμε από όλες τις πλευρές. Βγάζουμε τους κεφτέδες σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: