- 1 Κιλό πατάτες βρασμένες
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 Κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 3 Αβγά
- 200γρ.Τριμμένο κίτρινο τυρί
- 200γρ. Φέτα σε τρίμματα
- Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Μοσχοκάρυδο
- Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Λιώνουμε τις πατάτες. Τις βάζουμε σε μπολ προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα.
- Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι.
- Πλάθουμε τα κεφτεδάκια τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: