- 4 Χοιρινές μπριζόλες
- 1 1/2 Κιλό πατάτες κομμένες σε κυβάκια
- 100γρ. Βούτυρο κομμένο σε κυβάκια
- Χυμό από 1 λάιμ
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ρίγανη
- 2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε και στεγνώνουμε τις μπριζόλες, τις αλατοπιπερώνουμε και τις βάζουμε σε ταψί. Βάζουμε και τις πατάτες.
- Σε μπολ ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά και μισό ποτήρι νερό. Περιχύνουμε το φαγητό σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 50 λεπτά.
- Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για άλλα 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: