- 2 Φιλέτα μοσχαρίσια
- 1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
- Βούτυρο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1 Κόκκινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
- 500γρ. Μανιτάρια μικρά κομμένα στα 4
- 330ml. Κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και τα τηγανίζουμε. Τα βγάζουμε σε πιάτο και τα κόβουμε σε μέτρια κομμάτια.
- Βάζουμε τα μανιτάρια και τις πιπεριές και τα σοτάρουμε μέχρι να πιουν τα υγρά τους. Βάζουμε και πάλι το κρέας και τη κρέμα γάλακτος. Μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά.
- Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες ή ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: