- 1 1/2 Κούπα τσαγιού ζάχαρη
- 1 Κούπα τσαγιού γάλα
- 1 Κούπα τσαγιού σπορέλαιο
- 5 Αβγά
- 2 Βανίλιες
- 500γρ. Αλεύρι
- 1 Φακελάκι μπέικιν πάουντερ
- ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΛΑ
- 5 Μήλα κομμένα σε μικρά κυβάκια
- Ξύσμα από 1 λεμόνι
- 4 Κουταλιές σούπας κονιάκ
- 2 Κουταλιές σούπας ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα βάζουμε τα μήλα με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
- Σε άλλο μπολ βάζουμε τη ζάχαρη, τα αβγά, το γάλα το λάδι και τις βανίλιες. Ανακατεύουμε με σύρμα. Προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε τα μήλα και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε το μείγμα σε μέτριο ταψί που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα για 40 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: