- 500γρ. Μακαρόνια
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
- 250γρ. Λουκάνικο χωριάτικο κομμένο σε ροδέλες
- 1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1 Πρέζα κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με τα μανιτάρια και το λουκάνικο. Προσθέτουμε τα ντοματάκια, αλάτι πιπέρι και την κανέλα. Προσθέτουμε 1/2 ποτήρι νερό και αφήνουμε να πάρει βράση. Χαμηλώνουμε τη φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό, στραγγίζουμε και σερβίρουμε με τη σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: