- 1 Κιλό φιλέτο από στήθος κοτόπουλου κομμένο σε λωρίδες
- 500γρ. Παπαρδέλες
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- Πάπρικα γλυκιά
- 1 Κουταλιά σούπας αλεύρι
- 1 Ντομάτα τριμμένη
- 1 Κεσεδάκι γιαούρτι
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου. Ρίχνουμε τη πάπρικα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Ρίχνουμε το αλεύρι και την πάπρικα και ανακατεύουμε να πάνε παντού.
- Ρίχνουμε ένα ποτήρι νερό, αλάτι και πιπέρι. Βράζουμε για 40 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Βάζουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
- Σε κατσαρόλα σε άφθονο αλατισμένο νερό βράζουμε τα ζυμαρικά και τα στραγγίζουμε. Σερβίρουμε με το κοτόπουλο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: