Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

ΤΑΣ ΚΕΜΠΑΠ

 ΥΛΙΚΑ

  • 1,5 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε κυβάκια
  • 2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 2 Κονσέρβες ψιλοκομμένα ντοματάκια
  • 1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας πολύ καλά. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζεστό νερό όσο χρειαστεί για να σκεπάσει το κρέας. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 1,5 ώρα. 
  • Προσέχουμε μήπως χρειαστεί να συμπληρώσουμε και άλλο νερό.
  • Συνοδεύουμε με πουρέ πατάτας ή ρύζι, ή πατάτες τηγανιτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: