- 500γρ. Μακαρόνια
- Λίγο ελαιόλαδο
- 20 Ντοματίνια κομμένα
- Δυόσμο
- 150γρ. Τυρί κρέμα
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό να γίνουν al dente. Κρατάμε ένα ποτήρι νερό και τα στραγγίζουμε.
- Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα ντοματίνια, προσθέτουμε το δυόσμο το νερό που κρατήσαμε και το τυρί κρέμα.
- Ανακατεύουμε, ρίχνουμε τα μακαρόνια, ανακατεύουμε καλά, πασπαλίζουμε με πιπέρι και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: