- 250γρ. Μανιτάρια λευκά
- 3 Κουταλιές της σούπας αλεύρι
- 1 Αβγό
- Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 Κρεμμύδι τριμμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ρίγανη
- Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια και τα βάζουμε σε μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
- Ρίχνουμε μικρές ποσότητες από το μείγμα σε τηγάνι με καυτό λάδι και τηγανίζουμε για λίγα λεπτά να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: