Δευτέρα 3 Μαΐου 2021

ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑΣ

 ΥΛΙΚΑ

  • 2 Αβγά χτυπημένα με 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
  • 1 Φλιτζάνι τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
  • 1 Φλιτζάνι τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Χοιρινά μπριζολάκια
  • Λίγο ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε τρία βαθιά πιάτα, βάζουμε τα αβγά, τη τριμμένη φρυγανιά και το τριμμένο τυρί. Πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο το κρέας και το βουτάμε στο πιάτο με το τυρί και από τις δύο πλευρές, μετά στο πιάτο με το αβγό και τέλος το περνάμε από τη φρυγανιά. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220 βαθμούς. Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί, βάζουμε τις μπριζόλες και ψήνουμε για 20 λεπτά. Γυρίζουμε τις μπριζόλες και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: