Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ

 ΥΛΙΚΑ

  • 1 Συσκευασία μανιτάρια porto bello
  • 5 Φέτες γαλοπούλα καπνιστή ψιλοκομμένες
  • Τριμμένο τυρί
  • Ελαιόλαδο 
  • Αλάτι
  • Θυμάρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε τα μανιτάρια σε πυρίμαχο σκεύος. Αφαιρούμε τα κοτσάνια και τα ψιλοκόβουμε. Αλατίζουμε τα μανιτάρια και μοιράζουμε επάνω τους τα ψιλοκομμένα κοτσάνια και τη γαλοπούλα, σκεπάζουμε με το τριμμένο τυρί. 
  • Πασπαλίζουμε με το θυμάρι και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς, στον αέρα για 20 λεπτά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: