- 600γρ. Φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια
- Ελαιόλαδο
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
- 3 Πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
- 300γρ. Φρέσκα λευκά μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 400ml. Κρέμα γάλακτος
- 1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
- 150γρ. Γραβιέρα τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγα λεπτά, προσθέτουμε τις πιπεριές, αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά. Βγάζουμε τα λαχανικά από το τηγάνι.
- Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και βάζουμε το κοτόπουλο. Σοτάρουμε πολύ καλά να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
- Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το κρασί. Σκεπάζουμε το τηγάνι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά. Προσθέτουμε τα λαχανικά και μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά ακόμη.
- Προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά να δέσει η σάλτσα. Προσθέτουμε το τυρί, ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: