Τρίτη, 17 Απριλίου 2018

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι σε μερίδες
1 Κιλό φασολάκια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4 Ντομάτες ψιλοκομμένες
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 1/2 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 Πρέζα ζάχαρη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
1 Ξύλο κανέλα
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας.
  • Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το πολτό σκόρδου και συνεχίζουμε το σοτάρισμα, προσθέτουμε το πελτέ ντομάτας και τις ντομάτες.
  • Χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε τη κανέλα και τη ζάχαρη, 2 ποτήρια νερό και σιγοβράζουμε για 40 λεπτά.
  • Προσθέτουμε τα φασολάκια, τον μαϊντανό, λίγο αλάτι ακόμη και αν χρειάζεται συμπληρώνουμε λίγο ζεστό νερό.
  • Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 40 λεπτά, προσέχοντας που και που μη σωθεί εντελώς το νερό. Στο τέλος πρέπει να έχουμε μία δεμένη σάλτσα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: