Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΟΓΚΡΑΤΕΝ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ταλιατέλες
400γρ. Γκούντα τριμμένη
8 Φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
400ml. Κρέμα γάλακτος
500γρ. Μανιτάρια σε φέτες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τις ταλιατέλες σε άφθονο αλατισμένο νερό. Τις στραγγίζουμε και στρώνουμε τις μισές σε πυρίμαχο σκεύος που έχουμε βουτυρώσει. Απλώνουμε λίγο τυρί, το μισό μπέικον και τα μισά μανιτάρια. Βάζουμε τις υπόλοιπες ταλατιέλες και απλώνουμε τα υπόλοιπα υλικά τελειώνουμε με τη κρέμα γάλακτος. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά. Βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για άλλα 15 λεπτά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: