Κυριακή 15 Απριλίου 2018

ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΥΛΙΚΑ
150γρ. Μαύρη σοκολάτα ψιλοκομμένη
150γρ. Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
150γρ. Καστανή ζάχαρη
1 Βανίλια
2 Αβγά
170γρ. Αλεύρι
10γρ. Μπέικιν
3 Κουταλιές σούπας κακάο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε φούρνο μικροκυμάτων και την ανακατεύουμε να γίνει λεία.
  • Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη και τη βανίλια. Προσθέτουμε τα αβγά ένα ένα και μόλις ενσωματωθούν ρίχνουμε τη λιωμένη σοκολάτα.
  • Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπέικιν και το κακάο. Προσθέτουμε σταδιακά το μείγμα με το αλεύρι στο μείγμα με τα αβγά και ανακατεύουμε απαλά με σπάτουλα. 
  • Βουτυρώνουμε μία φόρμα και αδειάζουμε μέσα το μείγμα. Ψήνουμε για 40 λεπτά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: