Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018

ΤΥΡΟΚΑΥΤΕΡΗ

ΥΛΙΚΑ
3 Πιπεριές Φλωρίνης σε άλμη ψιλοκομμένες
500γρ. Φέτα σε τρίμματα
200γρ. Γιαούρτι
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
50ml. Ελαιόλαδο
Πάπρικα
Ρίγανη
1 Κουταλιά σούπας ξύδι
Μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα πολτοποιούμε μέχρι να γίνουν αλοιφή.
  • Τη βάζουμε στο ψυγείο για το λιγότερο μία ώρα πριν σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: