Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

ΧΑΛΒΑΣ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙΕΝΟΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

ΥΛΙΚΑ
1 Κούπα ηλιέλαιο
2 Κούπες σιμιγδάλι
1 Κούπα ζάχαρη
2 Φακελάκια φρουί ζελέ λεμόνι
4 Κούπες καυτό νερό
Ξύσμα από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε το λάδι σε μία κατσαρόλα και όταν κάψει  ρίχνουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε, μέχρι να ροδίσει. Διαλύουμε τη ζάχαρη και το ζελέ στο καυτό νερό και το ρίχνουμε με προσοχή στο σιμιγδάλι. Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει και κατεβάζουμε από τη φωτιά. Ρίχνουμε το ξύσμα, ανακατεύουμε και το βάζουμε σε φόρμα και όταν κρυώσει λίγο το ξεφορμάρουμε και πασπαλίζουμε με κανέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: