Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

CHEESECAKE ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΥΛΙΚΑ
250γρ. Γεμιστά μπισκότα σοκολάτας τριμμένα
100γρ. Βούτυρο λιωμένο
300γρ. Λευκή σοκολάτα ψιλοκομμένη
225γρ. Τυρί κρέμα
200γρ. Μασκαρπόνε
60γρ. Ζάχαρη άχνη
1 βανίλια
100ml. Κρέμα γάλακτος
ΥΛΙΚΑ

  • Σε μία φόρμα 24εκ με αποσπώμενα τοιχώματα στρώνουμε μία λαδόκολλα.
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο με τα τριμμένα μπισκότα και απλώνουμε το μείγμα στη φόρμα και τη βάζουμε στο ψυγείο.
  • Λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα σε μπεν μαρί και την αφήνουμε να κρυώσει λίγο.
  • Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί κρέμα, το μασκαρπόνε, την άχνη, τη βανίλια και την κρέμα γάλακτος μέχρι να έχουμε ένα αφράτο μείγμα. Προσθέτουμε τη λευκή σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά.
  • Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 6 ώρες το λιγότερο πριν σερβίρουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: