Κυριακή, 29 Απριλίου 2018

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ AL FREDO

ΥΛΙΚΑ
2 Φιλέτα στήθος κοτόπουλο κομμένο σε κομμάτια
Πάπρικα
1 1/2 Φλιτζάνι γάλα εβαπορέ
1 1/2 Ζωμό κοτόπουλο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
500γρ. Λιγκουίνι
1/2 Φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
50γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο, πασπαλίζουμε με τη πάπρικα. Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο μέχρι να ψηθεί καλά. Το αφαιρούμε από το τηγάνι.
  • Μέσα στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε το γάλα, το ζωμό και το πολτό σκόρδου.
  • Αλατοπιπερώνουμε. Μόλις πάρει βράσει ρίχνουμε τα λιγκουίνι, ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε μέχρι να γίνουν al δεντε.
  • Στο τέλος προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος και τη παρμεζάνα, ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε γαρνίροντας με τα κομμάτια του κοτόπουλου και το μαϊντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: