Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

ΥΛΙΚΑ
2 Φύλλα σφολιάτας
1 Κιλό φέτα τριμμένη
1 Πράσινη πιπεριά
1 Πορτοκαλί πιπεριά
3 Αβγά
Πιπέρι
Πάπρικα καπνιστή
1/2 Νεροπότηρο γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από τις πιπεριές, σ ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά.
  • Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και στρώνουμε το ένα φύλλο της σφολιάτας. Ρίχνουμε το μείγμα που έχουμε ετοιμάσει και το απλώνουμε να πάει παντού. Κόβουμε τις πιπεριές σε ροδέλες και τις απλώνουμε επάνω από το μείγμα. Στρώνουμε το δεύτερο φύλλο της σφολιάτας, διπλώνουμε τις άκρες που περισσεύουν και με ένα πιρούνι τρυπάμε την επιφάνεια σε διάφορα σημεία.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά.
  • Αφήνουμε να κρυώσει λίγο για να μπορέσουμε να την κόψουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: