Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΚΡΕΜΜΥΔΟΤΗΓΑΝΙΤΕΣ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό πατάτες
4 κρεμμύδια
1 Αβγό
50γρ. Αλεύρι
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις τρίβουμε στο χοντρό τρίφτη, το ίδιο κάνουμε και με τα κρεμμύδια και τα βάζουμε σ ένα μπολ. 
  • Ρίχνουμε το αβγό, το αλεύρι, αλάτι και πιπέρι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
  • Βάζουμε σ ένα τηγάνι το λάδι να κάψει και ρίχνουμε το μείγμα κουταλιά κουταλιά. Τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές να πάρουν χρώμα. Βγάζουμε σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε τις τηγανίτες ζεστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: