Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ

ΥΛΙΚΑ

2 Κιλά φτερούγες κοτόπουλου
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
300γρ, Γιαούρτι
Κάρι
Λίγο τζίντζερ τριμμένο
Πάπρικα
Λίγο ελαιόλαδο
1 Κύβο κοτόπουλου
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε τις φτερούγες τις στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί. Τις βάζουμε σ ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε, το γιαούρτι, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο και τα μπαχαρικά. 
  • Βάζουμε και τον κύβο τον οποίο θρυμματίζουμε με τα δάχτυλα μας και ανακατεύουμε. Καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε για 2 ώρες στο ψυγείο. 
  • Μπορούμε να τα ψήσουμε στα κάρβουνα, στο γκριλ ή και στο σχαροτίγανο. Ψήνουμε περίπου 15 λεπτά από κάθε πλευρά. 
  • Αν θέλουμε όταν είναι έτοιμα περιχύνουμε με σος μπάρμπεκιου και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: