Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ζυμαρικά
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
400γρ. Τόνο σε λάδι
3 Ντομάτες
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Πλένουμε τις ντομάτες και τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε κυβάκια.
  • Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό να γίνουν al dente. Ρίχνουμε το λάδι από τον τόνο σε ένα τηγάνι. Σοτάρουμε το πολτό σκόρδου και προσθέτουμε τον τόνο, ανακατεύουμε για 1 λεπτό σε δυνατή φωτιά. Παίρνουμε με τρυπητή κουτάλα τα ζυμαρικά και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε τις κομμένες ντομάτες, φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: