Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΔΡΟΣΕΡΟ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΥΛΙΚΑ
250γρ, Μπισκότα digestive
500γρ, Γιαούρτι
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Χυμό από 1 λεμόνι
1 Κουτί ζαχαρούχο γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κρατάμε 2 μπισκότα και τα υπόλοιπα τα σπάμε με το χέρι μας σε μικρά κομμάτια.
  • Σ ένα μπολ χτυπάμε με το σύρμα τα υπόλοιπα μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Παίρνουμε μικρά μπολάκια (στα μπολάκια της φωτογραφίας χρειάζονται 6) βάζουμε λίγα από τα σπασμένα μπισκότα, δύο κουταλιές της σούπας από το μείγμα γιαουρτιού μοιράζουμε από πάνω τα υπόλοιπα μπισκότα και στο τέλος μοιράζουμε την υπόλοιπη κρέμα. Τρίβουμε στο multi τα μπισκότα που έχουμε κρατήσει και πασπαλίζουμε το γλυκό.
  • Τα αφήνουμε το λιγότερο μία ώρα στο ψυγείο πριν σερβίρουμε για σφίξει η κρέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: