Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Σπαγγέτι
3 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 Κουταλάκι πολτό σκόρδου
2 Κονσέρβες τόνο
250γρ. Ντοματίνια
1 Ματσάκι ρόκα
50γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο, να γίνουν al dente. Στραγγίζουμε το τόνο, βάζουμε ελάχιστο ελαιόλαδο σ ένα τηγάνι. Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια, και προσθέτουμε το πολτό σκόρδου.
  • Στη συνέχεια συμπληρώνουμε τα ντοματίνια. Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε και ρίχνουμε τον τόνο.
  • Ρίχνουμε στο τηγάνι τα μακαρόνια. Ανακατεύουμε καλά, κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα φύλλα της ρόκας. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με το κεφαλοτύρι και σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: