ΥΛΙΚΑ
500γρ. Fusilli
200γρ. Τριμμένα τυριά
150γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο
200ml. Κρέμα γάλακτος
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Βασιλικό
Πάπρικα καπνιστή
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Fusilli
200γρ. Τριμμένα τυριά
150γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο
200ml. Κρέμα γάλακτος
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Βασιλικό
Πάπρικα καπνιστή
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό να γίνουν al dente και τα στραγγίζουμε.
- Βράζουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα για 10 λεπτά. Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος. Ανακατεύουμε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα και το τριμμένο τυρί. Τα απλώνουμε στο πυρίμαχο σκεύος. Περιχύνουμε με τη κρέμα γάλακτος, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 250 λεπτά στους 200 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: