Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

ΠΙΠΕΡΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ
2 Φύλλα σφολιάτας
250γρ. Ζαμπόν ψιλοκομμένο
350γρ. Τριμμένο τυρί
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
8 Πιπεριές διαφόρων χρωμάτων κομμένες σε κύβους
Λίγο γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τις πιπεριές. Αφού κρυώσουν προσθέτουμε το ζαμπόν και το τυρί. 
  • Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι και στρώνουμε το πρώτο φύλλο σφολιάτας. Απλώνουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο. Με ένα πιρούνι κάνουμε μερικές τρύπες στην επιφάνεια και αλείφουμε με το γάλα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για 50 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: