Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΥΛΙΚΑ
250γρ. Μανιτάρια ψιλοκομμένα
2 Κούπες ρύζι
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Φλιτζάνι τσαγιού λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Βασιλικό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τα μανιτάρια. Προσθέτουμε το πολτό σκόρδου και το κρεμμύδι. Σοτάρουμε για λίγα λεπτά και προσθέτουμε το ρύζι, ανακατεύουμε συνέχεια. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε 6 κούπες ζεστό νερό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να μαγειρευτεί το ρύζι. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το βασιλικό, ανακατεύουμε ανά διάστημα μέχρι να είναι έτοιμο το ρύζι και να πιει το νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: