ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μακαρόνια
Μπούκοβο
2 Σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
250γρ. Σάλτσα ντομάτας
Ελαιόλαδο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
50γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Μακαρόνια
Μπούκοβο
2 Σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
250γρ. Σάλτσα ντομάτας
Ελαιόλαδο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
50γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό να γίνουν al dente και τα στραγγίζουμε.
- Σε ένα αντικολλητικό βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο, το μπούκοβο και το μαϊντανό. Προσθέτουμε τη ντομάτα, αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά. Ρίχνουμε τα μακαρόνια και το τυρί και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό πασπαλίζοντας με τριμμένο τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: