ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο χωριάτικο φύλλο
750γρ. Σπανάκι χοντροκομμένο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
1 Αβγό
1 Κουταλιά σούπας αλεύρι
500γρ. Φέτα σε τρίμματα
1/2 Κιλό πράσα ψιλοκομμένα
4 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Πακέτο χωριάτικο φύλλο
750γρ. Σπανάκι χοντροκομμένο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
1 Αβγό
1 Κουταλιά σούπας αλεύρι
500γρ. Φέτα σε τρίμματα
1/2 Κιλό πράσα ψιλοκομμένα
4 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα χορταρικά και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι μέχρι να πιουν τα υγρά τους.
- Κατεβάζουμε από τη φωτιά ρίχνουμε το αλεύρι, τη φέτα και το αλεύρι, ανακατεύουμε καλά. Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε τα μισά φύλλα τα οποία λαδώνουμε ένα ένα. Απλώνουμε τη γέμιση.
- Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα λαδωμένα και αυτά. Γυρίζουμε τις άκρες προς τα μέσα χαράζουμε την επιφάνεια περιχύνουμε με ελαιόλαδο και με τα χέρια μας ρίχνουμε 2 χούφτες νερό.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις για 50 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: