ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ζυμαρικά της αρεσκείας μας
Μερικά ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ροδέλες ελιάς
1 Αγγούρι κομμένο σε ροδέλες
100γρ. Φέτα τριμμένη
1 Κουταλιά σούπας κάπαρη
1 Πιπεριά ψιλοκομμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΣ
3 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας ξίδι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Ζυμαρικά της αρεσκείας μας
Μερικά ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Ροδέλες ελιάς
1 Αγγούρι κομμένο σε ροδέλες
100γρ. Φέτα τριμμένη
1 Κουταλιά σούπας κάπαρη
1 Πιπεριά ψιλοκομμένη
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΣ
3 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας ξίδι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό. Τα σουρώνουμε και τα ξεπλένουμε με κρύο νερό.
- Τα βάζουμε σε σαλατιέρα και αφήνουμε να κρυώσουν. Βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Ετοιμάζουμε τη σος ανακατεύοντας το λάδι με το ξίδι και το πιπέρι και περιχύνουμε τη σαλάτα. Τη βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: