Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΚΙΜΑ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Κριθαράκι
1/2 Κιμάς
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
500ml. Σάλτσα ντομάτας
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Δυόσμο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε άφθονο αλατισμένο νερό βράζουμε το κριθαράκι και το στραγγίζουμε. Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τον κιμά και ανακατεύουμε να αλλάξει χρώμα. Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας και ένα ποτήρι νερό. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και δυόσμο. Μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να εξατμιστούν τα πολλά υγρά. Προσθέτουμε το κριθαράκι, ανακατεύουμε καλά και κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: