ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μακαρόνια
1 Κόκορας κομμένος σε μερίδες
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Φλιτζάνι του καφέ κουκουνάρι
4 Ντομάτες
Βασιλικό
Αλάτι
1 Πρέζα ζάχαρη
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Μακαρόνια
1 Κόκορας κομμένος σε μερίδες
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Φλιτζάνι του καφέ κουκουνάρι
4 Ντομάτες
Βασιλικό
Αλάτι
1 Πρέζα ζάχαρη
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό να είναι al dente και τα στραγγίζουμε.
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου, προσθέτουμε τα κομμάτια του κόκορα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να θωρακιστεί και να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε τα κουκουνάρια, τις ντομάτες τις οποίες έχουμε τρίψει.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 1 ώρα. Ρίχνουμε το βασιλικό, αλάτι, πιπέρι και τη ζάχαρη, μαγειρεύουμε για άλλα 5 λεπτά. Προσθέτουμε τα μακαρόνια ανακατεύουμε και σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: